آنتیلیا آسمان خراشی شخصی در دنیا

امروز در آرتیها به گران قیمت ترین خانه دنیا می پردازیم. اکثر آدم‌ها هرگز نمی‌توانند در یک خانه‌ی گران‌قیمت چند میلیون‌دلاری در دنیا زندگی کنند. ما قطعا می‌خواهیم عمارت‌ها، کاخ‌ها، و پنت‌هاوس‌های آدم‌های ثروتمند را ببینیم. بسیاری از خانه های شخصی گران‌قیمت در دنیا دارای معماری حیرت‌انگیز، و جدیدترین محصولات و امکانات هستند. تا به حال دیده بودیم که افراد ثروتمند، در خانه های چند هزار متری و ویلایی زندگی کنند، اما این که یک خانواده بخواهد تمام یک ساختمان بلند مرتبه را برای زندگی انتخاب نماید، موردی است که تا به حال نشنیده ایم و بسیار عجیب جلوه می کند.

از ۲۰۱۳ به بعد گران ترین خانه دنیا آنتیلیا است، که یک خانه‌ی مدرن واقع در یکی از محله‌های بمبئی در هند است. این خانه اقامتگاه موکش آمبانی، ۵‌امین ثروتمندترین مرد روی زمین است.گفته می‌شود این کاخ ۲۷ طبقه‌ای ۱ میلیارد دلار هزینه داشته‌است، حیرت‌آور است! معماری این بنا از فلسفه‌ی “واستو شاسترا” تبعیت می‌کند، سبکی که عمارت را تبدیل به دروازه‌ی انرژی مثبت می‌کند. آنتیلیا همه‌ی چیزهایی را که یک فرد می‌تواند در خانه بخواهد، دارد: سالن رقص، یک باغ ۴ طبقه، طبقه‌ی سلامت با جکوزی، و یک پارکینگ ۶ طبقه.

خصوصیات این آسمان خراش :

آنتیلیا از نوامبر ۲۰۱۴ به عنوان دومین خانهٔ گران‌قیمت جهان پس از کاخ باکینگهام شناخته می‌شود؛ اما از آن جایی که کاخ باکینگهام یک ملک سلطنتی است، بنابراین آنتیلیا به عنوان گران‌ترین خانه دنیا شناخته می‌شود و این خانه یک میلیارد دلار قیمت‌گذاری شده است. شرکت معماری پرکینز اند ویل این بنا را ساخته است.

این مجموعه به بهترین امکانات رفاهی از جمله سینما با ظرفیت ۵۰ صندلی و پارکینگ با ظرفیت ۱۶۰ ماشین مجهز شده است. بیش از ۶۰۰ نفر نیرو نیاز است تا از این ساختمان نگهداری شود. در لابی آن نیز ۹ عدد آسانسور قرار دارد. با یک محاسبه ساده می توان فهمید که به هر عضو خانواده، ۴.۵ طبقه از این سازه تعلق می گیرد. مجموعه تفریحی دو طبقه نیز در آن به چشم می خورد.

معماری و وسایل درون آپارتمان ها و مجموعه ها نیز هر کسی را به شگفتی وا می دارد. ارتفاع سقف در بیشتر طبقات، دو تا سه برابر یک اتاق معمولی است. همچنین سه عدد سکوی فرود هلیکوپتر نیز روی بام به چشم می خورد. اتاق خواب ها نیز ما را به یاد کارتون های رویایی والت دیزنی می اندازند. اتاق کار، مبلمان و پذیرایی، همه در بهترین سطح قرار دارند.

گیاهان و فضای سبز این خانه به‌عنوان منبعی برای تأمین و ذخیره انرژی با جذب نور و انرژی خورشید هستند که فضای داخل خانه را در تابستان خنک و در زمستان گرم نگه می‎‌دارد. محل اقامت اعضای خانواده در طبقه آخر قرارداد تا از نور خورشید لذت ببرند.

این خانه نه‌تنها در مناطق زاغه نشین ساخته نشده است بلکه دریکی از گران‌ترین خیابان‌های هند قرار دارد. گران‌ترین خانه دنیا دارای ۶۰۰ نفر خدمه است که تمام طول هفته ۲۴ ساعته در حال رسیدگی به خانه هستند. جالب است بدانید بااین‌حال دو فرزند خانواده که در حال تحصیل در کالج‌های آمریکا هستند زمانی که در خانه هستند خود اتاق‌هایشان را تمیز می‌کنند.

مالک آنتیلیا کیست؟

موکش دهیروبهای امبانی (به انگلیسی: Mukesh Dhirubhai Ambani؛ به گجراتی: મુકેશ ધીરૂભાઈ અંબાણી؛ زاده ۱۹ آوریل ۱۹۵۷) کارآفرین، بازرگان، سرمایه‌دار و مدیر ارشد اجرایی هندی است، که با دارایی ۴۱٫۶ میلیارد دلار در دسامبر ۲۰۱۸ به نوشته مجله فوربز ثروتمندترین مرد آسیا و نوزدهمین ثروتمند در جهان است. او مدیرعامل و مالک بیشترین میزان سهام در شرکت صنایع ریلاینس (بزرگ‌ترین شرکت خصوصی هند) با ۴۸٪ درصد سهام می‌باشد. این شرکت در بخش‌های مختلف از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، مخابرات و رسانه فعالیت می‌کند.

موکش امبانی در مدرسه موریچکا در بمبئی تحصیل می‌کرد و بسیار هم موفق بود. خانواده امبانی تا دهه ۱۹۷۰ در یک آپارتمان دوخوابه، در شهر بمبئی روزگار می‌گذراندند.

محیطی که موکش در آن پرورش یافته بود، به دلیل شغل پدرش، هیچ‌گاه از کسب‌وکار جدا نبوده‌است. پس از پایان مدرسه موکش، در دانشگاه مومبای به تحصیل در رشته مهندسی شیمی پرداخت، سپس برای تحصیل در رشته ام‌بی‌ای، وارد دانشگاه استنفورد شد، اما پس از یک سال دانشگاه را رها کرد.

آغاز فعالیت موکش امبانی :

در سال ۱۹۸۱ موکش ۲۴ ساله، در شرکت پدرش؛ یعنی صنایع ریلاینس، مشغول به کار شد و چندین کار ابتکاری برای شرکت، از جمله ادغام با شرکت‌های مختلفی از جمله نساجی، پلی‌استر و صنایع پتروشیمی، انجام داد.

آرزوی دروبای امبانی، برای گسترش شرکت در سطح جهانی چند سال بعد به حقیقت پیوست، یعنی زمانی که موکش ۶۰ برند جدید (تسهیلات ساخت‌وساز در سطح جهانی که همه دارای تکنولوژی‌های بسیار متنوعی بودند) ایجاد نمود. این کار منجر به افزایش سودآوری شرکت و سپس افزایش تولید آن شد، به طوری که ظرفیت تولید شرکت ریلاینس از چند هزار تن، به بالای ۱۲ میلیون تن، در سال رسید. پس از آن امبانی، بزرگ‌ترین پالایشگاه نفت خام جهان را در هند تأسیس کرد، که ظرفیتی خارق‌العاده داشت.

امبانی سپس تصمیم گرفت، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های مخابراتی تاریخ هند را تأسیس کند (شرکت ارتباطات ریلاینس). موکش این شرکت را به همراه برادرش آنیل بنا کرد، اما بعداً این دو برادر دو راه جداگانه را، با سهم یکسان از درآمد، دنبال کردند.

اگر این دو از هم جدا نمی‌شدند، احتمالاً ثروت خالص امبانی به ۸۵ میلیارد دلار می‌رسید. به علاوه به‌تازگی تحت رهبری او شرکت خرده‌فروشی ریلاینس، زنجیره فروشگاه‌های جدیدی را راه‌اندازی کرده‌است. موکش امبانی در سال ۲۰۰۷، ۱۵۰ میلیون دلار از دارایی‌اش را به همسرش بخشید.

ریلاینس مجموعه گسترده‌ای از محصولات شامل: نفت خام، گاز طبیعی، پتروشیمی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، پلیمر، پلی‌استر، مواد شیمیایی و محصولات نساجی را ارائه می‌کند.

پالایشگاه جام‌نگر، بزرگترین پالایشگاه نفت در جهان است، که در شهر جام‌نگر، گجرات، هند قرار دارد. این پالایشگاه که در ۱۴ ژوئیه ۱۹۹۹ فعالیت خود را آغاز نموده، متعلق به شرکت نفتی ریلاینس است و هم‌اکنون ظرفیت تولید نفت خامی معادل ۶۶۸٫۰۰۰ بشکه در روز را، دارا می‌باشد. ظرفیت پالایش ترکیبی (مجموع پالایش) این پالایشگاه برابر ۱٫۲۴ میلیون بشکه (معادل ۱۹۷٫۰۰۰ مترمکعب) در روز برآورد شده‌است.

دیدگاهتان را بنویسید