به نقل از آرتیها مهدی فرجی اعلام کرد فصل پنجم سریال «نون خ» به کارگردانی سعید آقاخانی در سال ۱۴۰۳ جلوی دوربین میرود.
سرانجام بعد از کش و قوسهای فراوان و گمانهزنیها در خصوص تولید فصل پنجم سریال «نون خ»، مهدی فرجی تهیهکننده این پروژه در گفت وگویی با مهر به شکل رسمی از تولید این پروژه در سال ۱۴۰۳ خبر داد. طبق گفته فرجی فصل پنجم سریال «نون خ» با محور محیط زیست شامل ۲۵ قسمت است. پخش آن همزمان با شروع ماه رمضان شروع میشود و ادامه آن در نوروز سال ۱۴۰۳ روی آنتن شبکه یک میرود.

خلاصه فصل پنجم سریال «نون خ» و بازیگران سریال
فرجی در توضیحات بیشتر این پروژه به خبرنگار مهر گفته که قرار است فصل پنجم یک اثر جادهای باشد. در این فصل به چند شهر میرویم و به نوعی سفری جادهای داریم. از مسیر کرمان، سیستان و بلوچستان به شهرهای چابهار و دیگر شهرهای آن منطقه میرویم و قصه سریال همراه با کردها به چند قومیت میپردازد.»
این تهیهکننده درباره لوکیشنها اظهار کرد: ما از زمانیکه کار را شروع کنیم ۳۰ تا ۴۰ روز بعد به چابهار میرویم.
فرجی درباره اولویتهای این فصل از سریال بیان کرد: محیط زیست، میراث فرهنگی، مسائل قومیتها و اتحاد آنها از جمله محورهایی است که در سری جدید سریال «نون.خ» پیش میبریم. امیدواریم در این فصل به جز حمیدرضا آذرنگ، علی صادقی را هم داشته باشیم و همچنین بازیگران بومی خود سیستان و بلوچستان را خواهیم داشت.
تمامی بازیگران اصلی فصل قبلی از جمله حمیدرضا آذرنگ، سعید آقاخانی، هومن حاجیعبداللهی، بیژن بنفشهخواه، نسرین مرادی، هدیه بازوند، ندا قاسمی، صهبا شرافتی و… حضور خواهند داشت.

موسیقی سریال «نون خ»
با توجه به اینکه این سریال به قوم کرد ایران پرداخته، موسیقی آن نیز از نواهای این منطقه بهره برده است. در تیتراژ قسمت پایانی فصل دوم از این سریال که در نوروز ۹۹ پخش شد، شعری از ایرج دهقان توسط سید جلالالدین محمدیان خوانده شد. در قسمت پایانی از فصل سوم این سریال ترانه قدیمی «لیلیم لی» با صدای حسین صفامنش و آهنگسازی صادق آزمند پخش شد. آهنگی که در واقع بازسازی یک شعر کُردی بود.
صادق آزمند آهنگساز و یکی از خوانندگان این سریال تلویزیونی پیرامون تجربه حضورش در این مجموعه و ویژگیهای آن گفت: حضور در سریال «نون خ» برای من یک افتخار بزرگ بود. رگ و ریشه مادریام به این منطقه بازمیگردد. این سریال هم از جنس مردم کردستان است و توانسته با زبان طنز دردهای مشترک مردم شریف این منطقه را به تصویر بکشد. بنابراین حال خوبی داشتم که در این پروژه حضور پیدا کردم. البته در این چارچوب حضور هنرمندی چون سعید آقاخانی نیز شرایطی را فراهم کرد که با انگیزه بیشتری برای این سریال آهنگسازی کنم.
او افزود: «گرچه در محوریت اصلی ساخت موسیقی سریال، سازهایی چون کمانچه نقش اساسی دارند. اما آنچه مدنظر ما بوده اجرای نوعی از موسیقی جدی و تاملبرانگیز در قواره شخصیتسازهای ایرانی برای بیان مشکلات و مصائب مردم مناطق کردنشین و حرکت به سمتی از طنز و کمدی است.»

در پایان
سریال «نون خ» در استان کرمانشاه تصویربرداری آن شروع شد و فضای این منطقه را به تصویر میکشد. مشکلی که در سریال وجود دارد، مکانیست که داستان اصلی سریال طی میشود. منظور همان روستایی است که در سریال بازیگران اصرار دارند به آن بگویند «شهر». اما این موضوع در فصل اول باعث بازتابی منفی از سوی جامعه کُردها در ایران شد.
اما نقطه قوت سریال «نون خ» خود سعید آقاخانی است. چون هدایت حجم زیادی از بازیگران کار سختی است و در کارگردانی و بازیها ناپختگی نمیبینیم. با توجه به سابقه طولانی آقاخانی در بازیگری و فیلمسازی، جز این هم توقع نمیرود. در این سریال بازیگران مختلفی حضور داشتهاند که یکی از برگ برندههای آن بهرهگیری از بازیگران کرد بوده است.