به نقل از آرتیها فیلم «عامهپسند» به کارگردانی سهیل بیرقی پس از چهار سال بالاخره از چهارشنبه ۱۷ آبان اکران میشود.

فیلم سهیل بیرقی
«عامهپسند» سومین فیلم سهیل بیرقی بعد از «من» و «عرق سرد» است. فیلمی که سال ۱۳۹۸ ساخته شده و در جشنواره فجر سیوهشتم به نمایش درآمد بود اما در این چهار سال امکان اکران آن مهیا نشد. بیرقی فیلم اولش «من» را با بازی لیلا حاتمی با محوریت یک زن قدرتمند ساخت. زنی با اعتمادبنفسی بسیار بالا که در آن واحد فعالیتهای مختلفی را مدیریت میکرد و ابایی از انجام هیچ گونه خلاقی نداشت. فیلم دوم این کارگردان به نام «عرق سرد» باز هم درباره زنی قدرتمند و ستاره فوتسال بود. اما اینبار همسری داشت که به پشتوانه قوانین، مانع از پیشرفت او میشد و اجازه خروج برای شرکت در مسابقات جهانی را به او نمیداد.

فیلم «عامهپسند»
بیرقی در «عامهپسند» هم شخصیت اصلی فیلمش را یک زن قرار داد. زنی تنها و اینبار بدون اعتمادبنفس که در شهر محل تولدش هم به دلیل باورهای اشتباه، پذیرفته نمیشود.
در این فیلم با بازی فاطمه معتمدآریا در نقش زنی میانسال به نام «فهیمه» روبهرو هستیم که سالیان سال با همسرش زندگی کرده و تازه میفهمد به او خیانت میکند. او از خانه بیرون میزند تا مستقل زندگی برای خودش بسازد اما با مشکلاتی مواجه میشود که راهش را میبندد. اجاره ندادن خانه به زنی تنها، ناتوانی در پیدا کردن شغل یا گرفتن جواز کسب، عدم توانایی مدیریت کافه و … در عین حال سادگی بیش از حدش وضعیت نابهنجاری را برایش ایجاد میکند.

- فاطمه معتمدآریا در نقش فهیمه میربد
- هوتن شکیبا در نقش میلاد بداغی
- باران کوثری در نقش افسانه شیرخدایی
هوتن شکیبا یک سال بعد از دریافت سیمرغ بازیگری برای «شبی که ماه کامل شد» در «عامهپسند» بازی کرد. اینبار نقشی بسیار متفاوت از آنچه پیشتر از او دیده بودیم به عهده گرفت.
درست است که «عامهپسند» در مقایسه با دو فیلم قبلی بیرقی، نتوانست آنطور که باید نظر داوران جشنواره را جلب کند. جز یک نامزدی برای بازی باران کوثری در نقش مکمل، موفقیت دیگری برایش به همراه نداشت. اما روی مشکلاتی دست گذاشته که کاملا قابل درک و ملموس به نظر میرسند.

سهیل بیرقی
سهیل بیرقی در ۲۴ مهر ۱۳۶۵ در شهرضا متولد شد. او فعالیت فرهنگی و هنری خود را در ۱۲ سالگی با نوشتن داستان و متن برای نشریات مختلف آغاز نمود. اولین داستان کوتاه چاپشده از وی در ۱۵ سالگی و در ماهنامهٔ فرهنگی و هنری هفت مورد توجه ویژه قرار گرفت. او همچنین اولین فیلمنامه بلند سینمایی خود را در سن ۱۶ سالگی نوشت که برای ساخت توسط کارگردانی حرفه ای از سینمای آن روز، انتخاب شد. اما میل او به مستقل عمل کردن در تولید و خلق اثر، آن فیلمنامه را نافرجام گذاشت. اینگونه بیرقی را به سمت تولید و کارگردانی متون و داستانهای خود، سوق داد. علاقهمندی او به سینما در ۱۸ سالگی موجب شد تا بیرقی اولین تجربه فیلمسازیاش را با ساخت فیلم کوتاه از یکی از داستانهای کوتاهش به دست بیاورد.
کشش او به سینما موجب شد که او رشتهٔ مهندسی صنایع را رها کند. فعالیت رسمی سینمایی خود را با دستیاری کارگردان و برنامهریزی در فیلمهای سینمایی از سال ۱۳۸۴ به مدت یک دهه آغاز کند. او در این مدت با کارگردانانی نظیر واروژ کریممسیحی، رسول صدرعاملی، حسن فتحی، عبدالرضا کاهانی و بهرام توکلی همکاری کرد.
او در سال ۱۳۹۱ به سراغ تئاتر رفت. تئاتر چاله به نویسندگی خود را با بازی اندیشه فولادوند، عمار تفتی و عاطفه نوری کارگردانی کرد. این تئاتر را در تماشاخانهٔ «موزهٔ زمان» به مدت ۴۵ شب به صحنه برد. این نمایش در شهرهای مختلف داخل و خارج از ایران نیز اجرا شد.