قتل داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی فر| کارگردان جریا‌ن‌ساز سینمای ایران شب گذشته در ۸۳ سالگی و به همراه همسرش به قتل رسید

به نقل از آرتیها داریوش مهرجویی کارگردان جریا‌ن‌ساز سینمای ایران شب گذشته در ۸۳ سالگی و به همراه همسرش در ویلای شخصی خود در کرج به قتل رسید.

تحقیقات درباره قتل داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی فر در حالی ادامه دارد که به نظر می‌رسد عاملان جنایت ابتدا این کارگردان و سپس همسرش را کشته‌اند.

دختر داریوش مهرجویی

ماجرای قتل داریوش مهرجویی و همسرش از زبان دخترشان

دختر داریوش مهرجویی شب گذشته سرکلاس آموزشی حضور داشت و از ساعت ۸ و نیم شب به صورت پیامکی با پدرش در ارتباط بود. این پیامک ها تا ساعت ۱۰ شب ادامه داشت. این دختر نوجوان به بازپرس گفته من از پدرم پرسیدم شام چی داریم که پدر گفت: آش دوغ داریم.

وقتی دختر نوجوان داریوش مهرجویی به مقابل خانه رسید، متوجه وضعیت غیرعادی شد. ابتدا با منزل تماس گرفته وقتی جوابی دریافت نکرده با کلید در را باز کرده و وارد خانه می‌شود. سپس وقتی دختر نوجوان جسد پدر و مادرش را پیدا می‌کند و با پلیس تماس می‌گیرد.

پست وحیده محمدی فر

پست وحیده محمدی فر

همسر مهرجویی پیش‌تر پستی در مورد تهدیدش توسط فردی ناشناس را منتشر کرده بود. با اینحال رئیس کل دادگستری البرز می‌گوید که درباره ورود غیرقانونی و سرقت لوازم شخصی داریوش مهرجویی شکایتی در دادسرای عمومی و انقلاب فردیس یا پلیس مطرح نشده بود.

منزل داریوش مهرجویی

آنطور که خبرنگار جنایی مشاهده کرده است. خانه داریوش مهرجویی در یک شهرک بزرگ که خانه ها همگی باغ ویلا هستند قرار دارد. باغ داریوش مهرجویی حدود دو هزار متر مربع است.

شهرک محافظت می‌شود و نگهبان دارد. پشت خانه باغ داریوش مهرجویی یک زمین بایر است. خبرها حاکی از آن است که عاملان قتل از آنجا وارد شده اند. همچنین دو دوربین مداربسته در باغ مجاور وجود دارد. پلیس دوربین ها را ضبط و برای تجزیه و تحلیل با خود برده است. خانه داریوش مهرجویی آخرین خانه شهرک ویلایی است. بعد از آن دیگر خانه ای وجود ندارد.

داریوش مهرجویی

بیوگرافی داریوش مهرجویی

داریوش مهرجویی (۱۷ آذر ۱۳۱۸ – ۲۲ مهر ۱۴۰۲) فیلم‌ساز و نویسندهٔ ایرانی بود. او یکی از فیلم‌سازان برجستهٔ ایران و از چهره‌های اصلی موج نوی سینمای ایران بود. مهرجویی علاوه بر فعالیت در سینما، به نوشتن رمان و ترجمه نیز می‌پرداخت. در ۱۳۹۳ از سوی سفیر فرانسه جایزهٔ شوالیه ادب و هنر فرانسه به او اهدا شد. او فارغ‌التحصیل رشتهٔ فلسفه از دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (UCLA) آمریکا بود.

مهرجویی با ساختِ فیلم گاو (۱۳۴۸) نگاه‌ها را متوجه سینمای ایران کرد و به موج نوی سینمای ایران شکل داد. پس از انقلاب ۱۳۵۷، او مدتی از ایران مهاجرت کرد، اما چند سال بعد به کشور بازگشت و به فیلم‌سازی پرداخت و عضو پیوستهٔ فرهنگستان هنر شد. از دیگر فیلم‌های مهم او می‌توان به اجاره‌نشین‌ها (۱۳۶۵)، هامون (۱۳۶۸)، سارا (۱۳۷۱)، پری (۱۳۷۳)، لیلا (۱۳۷۵)، درخت گلابی (۱۳۷۶)، مهمان مامان (۱۳۸۲) و سنتوری (۱۳۸۵) اشاره کرد.

براساس نتایج یک نظرسنجی در سال ۱۳۸۳، مهرجویی با آفریدن هفت شخصیت، بیشترین شخصیت سینمایی ماندگار را در سینمای ایران خلق کرده‌است. همچنین، شخصیت هامون در فیلمی به همین نام از مهرجویی، ماندگارترین شخصیت در تاریخ سینمای ایران دانسته شده‌است. 

وحیده محمدی فر فیلمنامه نویس، طراح لباس و دستیار کارگردان ایرانی بود

بیوگرافی وحیده محمدی فر

وحیده محمدی فر فیلمنامه نویس، طراح لباس و دستیار کارگردان ایرانی بود که در ۱۹ بهمن ۱۳۴۷ متولد شد. او دانش آموخته رشته روانشناسی و همسر داریوش مهرجویی فیلم ساز شناخته شده سینما بود. او فعالیت در سینما را از سال ۱۳۷۵ و با بازی در فیلم سینمایی لیلا آغاز کرد.

محمدی فر با نگارش اپیزود اول فیلم نامه داستان های جزیره نویسندگی را به شکلی جدی پی گرفت و با نگارش مشترک فیلم نامه مهمان مامان با مهرجویی و مرادی کرمانی به نامی آشنا در عرصه فیلم نامه نویسی مبدل شد. وحیده محمدی فر سابقه فعالیت در آثاری همچون لامینور، اشباح، چه خوبه که برگشتی، نارنجی پوش، سنتوری و آسمان محبوب من را در کارنامه هنری خود دارد. 

دیدگاهتان را بنویسید